måndag 4 mars 2013

dag 36/35/34/33/32/31/30

Nu har jag inte skrivet på en hel vecka men har haft så himla mycket och pyssla med.
Här kommer lite om va jag gör om dagarna för er som inte vet!
Fick nämligen de slängt i ansiktet i dag "men du gör la ändå inget om dagarna" sa (Poffe Anderson). Blir så arg när någon som inte känner än säger så. Hur kan man bara slänga ur sig något sånt till någon annan?

Men jag går på en lastbilsutbildning i Halmstad, började där för två veckor sedan innan det så gick jag ju på Katrinebergs folkhögskola en ren glidar skola gemfört med den här. Utbildningen håller på i 30 veckor. Rätt högt tempo i med att de både C och CE jag ska ha plus lite andra utbildningar för att få köra farligt gods plus en yrkesutbildning så jag får köra lastbil och känna pengar på det och de är ju lite därför jag går där :) Den yrkesutbildningen måste alla chaufförer ha idag plus att den ska förnyas var femte år. Kommer inte riktigt ihåg hur många timmars läsande de är då men ett par. Får även truckkort och har redan klarat teorin för de.
Tycker verkligen den här utbildningen är super kul och har lärt mig grymt mycket redan. Men de är inte en dans på rosor ditt MASSOR att läsa och MASSOR att komma ihåg plus långa dagar. Men efter regn kommer sol. Så just nu så blir de inte riktigt tid för något annat än att plugga teori och få ihop allt hemma så allt funkar.

Så ni som trodde jag bara låg hemma hela dagarna och gick till skolan lite när jag själv tyckte ni hade lite fel där. Har ni känt någon gång att huvudet är fullt med information så känns de från morgon till kväll på mig just nu haha men de är kul som fan och lär mig grymt mycket :)

Så både vänner och träning har fått vänta lite men i morgon blir de ett pass på gymet :)


// Sofie inte alls bitter på människor som tror dom kan sätta sig på mig. Hopp och Hej       

1 kommentar:

celine lundin sa...

Duktiga DU. kan säga att jag är riktigt glad för din skull att du äntligen kom in på den utbildningen du ville. och att du kämpar på! du har en stolt vän!!! Kämpa på för du är riktigt duktig.. kramar på dig <3<3